Oţelul Galaţi - Universitatea Cluj, scor 0-2, în Liga I

Formaţia Oţelul Galaţi a pierdut, miercuri, scor 0-2 (0-1), partida susţinută pe teren propriu împotriva echipei Universitatea Cluj, contând pentru etapa a XXX-a a Ligii I.

202 afișări
Imaginea articolului Oţelul Galaţi - Universitatea Cluj, scor 0-2, în Liga I

Oţelul Galaţi - Universitatea Cluj, scor 0-2, în Liga I

Au marcat: Borza '22, Apostu 90+2.

Universitatea Cluj a deschis scorul în minutul 22, după ce Borza a transformat o lovitură liberă de la 18 de metri, mingea fiind trimisă în vinclul din stânga lui Grahovac.

În minutul 90+2, Bogdan Apostu a primit o pasă de la Toniy şi a înscris cu un şut de la 11 metri în dreapta lui Grahovac.

Oţelul Galaţi: Grahovac - Cojoc, Benga (Paraschiv '46), Sârghi, Ljubinkovici - Neagu, Sg. Costin, Filip (Marquinhos '80) - Iorga, Astafei, Stromajer (Vancea '63). Antrenor: Marian Dinu.

Universitatea Cluj: Niculescu - Ciupe, Szilagyi, Raţiu (Ninu '46), Nicola - Bucşă, Popa II - Buleică, Muzac, Borza (Apostu '83) - Dedu (Tony '64). Antrenor: Ionel Ganea.

Cartonaşe galbene: Sg. Costin '6, '59, Benga '22, Cojoc '29, Ljubinkovici '43, Neagu '49 / Borza '52, Ninu '80, Buleică '89.

Cartonaş roşu: Sg. Costin '59.

Partida a fost arbitrată de o brigadă avându-l la centru pe Marius Avram, ajutat la cele două linii de Cristian Nica şi Vladimir Urzică, în timp ce Ionel Ivan a fost rezervă. Observatorii partidei au fost Paul Cazan şi Corneliu Fecioru.

La partidă au asistat aproximativ 4.000 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici