Pep Guardiola a lăsat acasă bolidul de lux Bentley. Antrenorul a fost surprins la volanul unei maşini de cinci ori mai ieftine

Antrenorul catalan şi-a lăsat bolidul de lux, Bentley, în garaj şi a fost surprins la volanul unei maşini de 5 ori mai ieftine.

3548 afișări
Imaginea articolului Pep Guardiola a lăsat acasă bolidul de lux Bentley. Antrenorul a fost surprins la volanul unei maşini de cinci ori mai ieftine

Pep Guardiola a renunţat la bolidul de lux Bentley. Ce conduce acum

Înaintea confruntării din etapa cu numărul 13 din Premier League cu West Ham, încheiată cu victoria lui Manchester City, 4-0, Pep Guardiola a fost surprins de paparazzii britanici conducând o maşină electrică de aproximativ 40 de mii de euro, un Nissan Leaf. Tehnicianul a primit maşina de la unul dintre sponsorii grupului.

Numele automobilului pe care Nissan l-a comercializat din 2010, LEAF, vine de la ”Leading, Environmentally Friendly, Affordable, Family Car”. A fost al doilea model al constructorului japonez de autoturisme 100% electric după Hypermini, produs între 1999 şi 2001.

În 2011, LEAF a fost desemnat Automobilul Anului în Europa. Iar din decembrie 2015, acesta a devenit cel mai vândut vehicul autonom în totalitate electric din lume. Pe continentul nostru, cele mai multe unităţi s-au comercializat în Norvegia (peste 15.000) şi Marea Britanie (peste 12.000).

A doua generaţie a modelului Nissan LEAF este comercializată şi în România (prima nu a fost), preţul de pornire fiind de 33.990 euro cu TVA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici