Porumboiu: Dacă naţionala juca primele trei reprize ca pe ultima avea calificarea la dispoziţie

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, marţi seară, că România avea "calificarea la dispoziţie" dacă juca primele trei reprize ale dublei cu Grecia la fel ca ultima, precizând că echipa naţională are jucători de valoare în componenţă.

67 afișări
Imaginea articolului Porumboiu: Dacă naţionala juca primele trei reprize ca pe ultima avea calificarea la dispoziţie

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Păcat, dacă naţionala juca şi celelalte trei reprize ale dublei la fel ca pe ultima eu cred că avea calificarea la Mondiale la dispoziţie. Repriza a doua a dovedit că avem jucători de valoare, a fost o repriză excelentă. Practic, la noi puteam să stau şi eu în poartă", a spus Porumboiu la finalul partidei România - Grecia.

Întrebat cine este de vină pentru ratarea calificării, Porumboiu a răspuns: "Cineva e de vină... dar nu... cine? Timpul a fost foarte favorabil pentru fotbal. Nu putem da vina pe timp".

Reprezentativa de fotbal a României a ratat calificarea la Cupa Mondială din Brazilia, după ce a încheiat la egalitate, marţi seară, pe Arena Naţională, scor 1-1, cu selecţionata similară a Greciei, în manşa retur a barajului de accedere la turneul din 2014. În tur, tricolorii au pierdut, la Pireu, cu scorul de 1-3.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici