Porumboiu: Dacă nu îl ia Steaua, Wesley rămâne la Vaslui

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat joi, într-o emisiune televizată, că a discutat cu acţionarul dinamovist Cristi Borcea despre transferul lui Wesley Lopes, dar atacantul va rămâne la echipa antrenată de Viorel Hizo dacă nu va ajunge la Steaua, cu care are o înţelegere de onoare.

227 afișări
Imaginea articolului Porumboiu: Dacă nu îl ia Steaua, Wesley rămâne la Vaslui

Porumboiu: Dacă nu îl ia Steaua, Wesley rămâne la Vaslui (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax foto)

"Cu Dinamo am avut doar o discuţie telefonică, prin domnul Borcea. Nu s-a înaintat vreo sumă. Ţinând cont că am avut o discuţie de onoare cu Gigi Becali acum o lună, e destul de sigur că dacă nu-l ia Steaua, el va rămâne la Vaslui. La Dinamo nu se va duce niciodată. Eu sunt ferm convins însă că Wesley va rămâne la Vaslui. Aş fi un om neserios dacă s-ar duce în altă parte decât la Steaua. Gândiţi-vă şi la Wesley, nu poate fi tratat ca o ladă de bere. Eu nu-l gonesc pe Wesley, totul depinde de el. Borcea a făcut aşa ca să adauge puţină sare la supa de peşte pe care o consumă el acolo, la Miami. Aceste discuţii nu au niciun fel de fundament", a spus Porumboiu la GspTV, potrivit www.prosport.ro.

Transferul lui Alexandru Chipciu de la FC Braşov la Steaua şi încercările rivalei Dinamo de a împiedica tranzacţia au declanşat un scandal între cele două cluburi bucureştene. Nemulţumit de intenţia dinamoviştilor de a-l "deturna" pe Chipciu, patronul Stelei, Gigi Becali, l-a transferat şi pe Paul Pârvulescu de la Gaz Metan Mediaş, jucător dorit de gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare.

În replică, acţionarul dinamovist Cristi Borcea a anunţat joi declanşarea un "război total" cu Steaua pe plan sportiv şi a menţionat că va încerca achiziţionarea atacantului Wesley Lopes de la FC Vaslui, care a fost deja ofertat de Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici