Preşedintele FRF, după meciul România-Ungaria: Trebuie să vedem partea plină a paharului, e un punct câştigat

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, sâmbătă seară, că punctul obţinut în meciul cu Ungaria, scor 1-1, din preliminariile Euro-2016, va conta foarte mult în economia clasamentului, subliniind că jucătorii naţionalei trebuie să se motiveze şi să câştige partida cu Finlanda.

150 afișări
Imaginea articolului Preşedintele FRF, după meciul România-Ungaria: Trebuie să vedem partea plină a paharului, e un punct câştigat

Răzvan Burleanu (Imagine: Razvan Lupica/ Mediafax Foto)

"Obiectivul nostru a fost victoria, nu s-a putut. Am obţinut doar un egal, dar trebuie să vedem partea plină a paharului, e un punct câştigat. Ne uităm cu mare încredere spre meciul cu Finlanda şi să încheiem această perioadă a campaniei cu patru puncte. Lucian Sânmărtean mi-a plăcut în aceeaşi măsură în care v-a plăcut şi vouă, mai puţin în a doua repriză. Ne doare că am pierdut aceste două puncte, dar, în economia clasamentului, acest punct va conta foarte mult. Trebuie să ne motivăm şi să câştigăm în Finlanda", a declarat Burleanu.

El a mai spus că speră ca terenul României să nu fie suspendat, precizând că acesta este ultimul lucru pe care şi l-ar dori.

Referitor la faptul că selecţionerul Victor Piţurcă nu a fost invitat la o masă dată vineri seară, Burleanu a spus: "Cu domnul Piţurcă am vorbit şi acum. Nu a fost invitat la nicio masă, acelaşi lucru l-a făcut şi înainte meciului cu Grecia, cred că este ceva care ţine de tabietul lui. E o persoană destul de tipicară, nu vrea să încalce anumite tabieturi. Am vorbit cu jucătorii, le-am spus că nu e un rezultat prost. Îi simt motivaţi şi gata de victorie pentru următorul meci".

Burleanu nu ştie dacă jucătorii naţionalei au fost nemulţumiţi de prima de după meciul cu Grecia: "Nu ştiu dacă unii jucători au fost nemulţumiţi, doar ei ştiu. Eu nu ştiu de nicio nemulţumire pe care să n-o pot rezolva. Nu vă pot dat detalii despre contract, dacă sunt alte persoane care vi le pot da....".

Reprezentativa României a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul susţinut, sâmbătă, pe Arena Naţională, în compania selecţionatei similare a Ungariei, în etapa a doua grupei F din preliminariile Euro-2016.

Golurile partidei au fost marcate de Rusescu '44, respectiv Dzsudzsak '82.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici