Rada despre revenirea lui Andone: Să vină marţi şi să preia toate problemele, dar de vorbit e simplu

Antrenorul formaţiei Rapid, Marian Rada, susţine că niciun tehnician nu este dispus să vină în locul său în momentul în care clubul se află în insolvenţă şi l-a invitat pe Ioan Andone, care a declarat că ar fi tentat de o revenire la echipa giuleşteană, să accepte acum şi să preia toate problemele.

128 afișări
Imaginea articolului Rada despre revenirea lui Andone: Să vină marţi şi să preia toate problemele, dar de vorbit e simplu

Rada despre revenirea lui Andone: Să vină marţi şi să preia toate problemele, dar de vorbit e simplu (Imagine: Alexandru Hojda / MediafaxFoto)

"Dacă se poate, să vină (n.r. - Ioan Andone). Dar în situaţia actuală nu ştiu dacă e vreun antrenor din România dispus să vină la Rapid. Dacă din vară vor veni bani, vor veni jucători, atunci se vor înghesui şi antrenorii. Dar să vină cineva de marţi, că luni e meciul. Să vină marţi şi să preia problemele actuale. Aşa, e simplu de vorbit. Până la urmă un club cu potenţialul Rapidului e normal să atragă mulţi antrenori", a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, Marian Rada.

Întrebat ce părere are despre posibilitatea ca la Rapid să vină "la pachet" finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, şi antrenorul Ioan Andone, Rada a explicat că aceştia sunt bineveniţi dacă vor rezolva problemele clubului. "Orice «pachet» care vine cu ceva în plus faţă de situaţia actuală este binevenit. Să vină cu stabilitate financiară, cu tot. Uitaţi, baza Pro Rapid e din '97, dar nu s-a mai investit nimic. Şi azi n-am putut face antrenament pe terenul principal, am făcut în spate... Şi dacă vedeţi ce este acolo... Nu este în regulă pentru o echipă de Liga I. Însă acum, dacă sunt întrebat şi eu răspund, sună ca şi cum m-aş văita. Noi ne-am adaptat la posibilităţi şi încercăm să scoatem maxim din ce avem acum la club", a adăugat Rada.

Cu toate aceste probleme existente, tehnicianul susţine că Rapid va primi licenţa pentru sezonul 2013-2014. "Rapid va primi sigur licenţa. Cei care sunt acum la echipă nu vor lăsa clubul fără licenţă. E ceva care atârnă greu pe umerii lor şi nimeni nu vrea aşa ceva. Ce va fi mai departe vom vedea, dar licenţa se va primi. Domnul Copos este alături de echipă, face tot ce poate. Din păcate dânsul are şi alte probleme în afară de fotbal. Nu îmi este teamă că se va întâmpla la Rapid ce se întâmplă la Sportul Studenţesc. La Sportul este o anomalie totală. Un club de tradiţie să îşi piardă baza, să îşi piardă identitatea e ceva incredibil", a mai spus antrenorul formaţiei giuleştene.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici