Reghecampf: Am avut şanse de gol, dar din păcate nu am reuşit să marcăm. Pintilii: Dacă am făcut doar trei puncte înseamnă că asta e valoarea

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, miercuri seară, după înfrângerea din meciul cu Chelsea Londra, scor 0-1, că jucătorii săi au avut şanse de gol, dar nu au reuşit să le fructifice.

159 afișări
Imaginea articolului Reghecampf: Am avut şanse de gol, dar din păcate nu am reuşit să marcăm. Pintilii: Dacă am făcut doar trei puncte înseamnă că asta e valoarea

Laurenţiu Reghecampf: Am avut şanse de gol, dar din păcate nu am reuşit să marcăm

"Am făcut un joc destul de bun. Din păcate nu reuşim să câştigăm puncte. Nu este ce ne doream noi, dar ne-am dat seama ce înseamnă să joci în această competiţie. E păcat, deoarece lumea aştepta mai mult de la noi. Am avut şanse de gol, dar din păcate nu am reuşit să marcăm. Iancu şi Stanciu au jucat destul de bine, dar este o diferenţă între jucătorii noştri şi ai lor. Mă bucur că nu avem niciun accidentat după acest meci", a spus Reghecampf la Digi Sport.

Lukasz Szukala: Voiam mai mult, nu suntem mulţumiţi cu cele trei puncte

Fundaşul polonez al echipei Steaua Bucureşti, Lukasz Szukala, a declarat, miercuri seară, după înfrângerea din meciul cu Chelsea Londra, scor 0-1, că îşi dorea mai mult şi este nemulţumit cu cele trei puncte realizate de "roş-albaştri" în grupa E a Ligii Campionilor.

"Am avut şi noi ocazii, am făcut un meci bun ca şi colectiv. Asta e important, însă Liga Campionilor s-a terminat, ne gândim la campionat. Chelsea e o echipă puternică, mai ales în Liga Campionilor. Am câştigat multă experienţă, dar acum avem un campionat în faţă şi mergem la Piatra Neamţ să luăm trei puncte. Voiam mai mult, nu suntem mulţumiţi cu cele trei puncte, dar asta e. Nu am avut jucători care să fi jucat în Liga Campionilor, a fost ceva nou pentru noi. Cu puţin mai mult noroc ar fi fost foarte diferit acest parcurs", a spus Szukala.

Mihai Pintilii: Dacă am făcut doar trei puncte înseamnă că asta e valoarea

Mijlocaşul echipei Steaua Bucureşti, Mihai Pintilii, a declarat, miercuri seară, după înfrângerea din meciul cu Chelsea Londra, scor 0-1, că dacă "roş-albaştrii" au făcut doar trei puncte în grupa E a Ligii Campionilor înseamnă că asta e valoarea.

"Noi nu aveam nicio presiune, am jucat doar pentru experienţă. Nu am reuşit prea puţin şi nici prea mult. Aşteptările au fost prea mari. Dacă am făcut doar trei puncte înseamnă că asta e valoarea. E o diferenţă foarte mare de valoare între noi şi Chelsea. De aceea ei valorează milioane şi noi sute de mii", a spus Pintilii la Dolce Sport.

Campioana României, Steaua Bucureşti, a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), de echipa engleză Chelsea Londra, într-un meci contând pentru ultima etapă a grupei E a Ligii Campionilor. Unicul gol al meciului a fost marcat de Demba Ba în minutul 10.

Steaua a încheiat pe ultimul loc în grupa E, cu trei puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici