Reghecampf: Vom face o analiză pentru a vedea cum trebuie să arătăm la anul în Liga Campionilor

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, marţi seară, după eliminarea din cupele europene, că va trebui să facă o analiză pentru a vedea cum trebuie să arate formaţia sa în ediţia viitoare a Ligii Campionilor.

90 afișări
Imaginea articolului Reghecampf: Vom face o analiză pentru a vedea cum trebuie să arătăm la anul în Liga Campionilor

Laurenţiu Reghecampf (Imagine: Razvan Lupica/ Mediafax Foto)

"Am făcut un meci bun, în special în repriza a doua, dar din păcate nu am fost inspiraţi ca să marcăm. Am încercat să jucăm cât mai compact ca să nu le dăm posibilitatea să ne surprindă pe contraatac când pierdeam mingea. Mai avem un meci la Londra şi după aceea vom face o analiză pentru a vedea cum trebuie să arătăm la anul în Liga Campionilor. Sper să câştigăm campionatul şi să ne calificăm în grupe. Jucătorii au căpătat experienţă, şi noi antrenorii la fel, şi cred că vom arăta mai bine. Acest sezon de cupe europene se termină pentru că nu am câştigat meciuri pe care ar fi trebuit să le câştigăm. Cu Basel în Elveţia, 70 de minute în Germania şi azi. Cred că trebuie să căpătăm mai multă experienţă, deoarece este o competiţie la un nivel foarte ridicat", a spus Reghecampf.

Tehnicianul stelist a afirmat că l-a schimbat pe Ionuţ Neagu, deoarece acesta nu este refăcut complet: "L-am schimbat pe Neagu pentru că nu este în ritmul echipei. Are nevoie să joace cât mai mult, dar se şi ţinea de mână, pentru că nu şi-a revenit complet după acea fractură. M-am bucurat că a rezistat 45 de minute şi că ne putem baza pe el la meciurile viitoare".

Steaua Bucureşti a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, marţi, pe Arena Naţională, în compania formaţiei germane Schalke 04, în etapa a cincea a grupei E a Ligii Campionilor şi nu mai are şanse de accedere în primăvara europeană. Steaua se află pe locul patru în grupă, cu trei puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici