Săgeata Năvodari, Corona Braşov şi ACS Poli Timişoara au promovat în Liga I

Formaţia Săgeata Năvodari şi-a asigurat în premieră promovarea în Liga I, în urma victoriei de pe teren propriu, scor 1-0, din meciul cu Dunărea Galaţi, contând pentru etapa a XXIX-a a Seriei I din eşalonul secund.

406 afișări
Imaginea articolului Săgeata Năvodari, Corona Braşov şi ACS Poli Timişoara au promovat în Liga I

Săgeata Năvodari, Corona Braşov şi ACS Poli Timişoara au promovat în Liga I

Unicul gol al partidei a fost marcat de Tigoianu, în minutul 8.

La finalul partidei, principalul finanţator al echipei din Năvodari, Nicu Babu, a declarat că nu crede că Săgeata va avea probleme cu licenţa. "Suntem foarte fericiţi pentru această promovare. Nu cred că vom avea probleme nici cu licenţa. Luni vom primi un răspuns definitiv şi în acest sens. Avem deja asiguraţi pentru Liga I 1,5 milioane de euro de la primărie, 400.000 de la sponsori şi banii din drepturile de televizare", a afirmat Babu.

Fotbalistul Dorel Zaharia s-a declarat încântat de promovare: "E o zi deosebită pentru oraş. Am câştigat şi astăzi, am dovedit că merităm să fim în Liga I. Vom vedea mai departe ce va fi".

Tot joi, în Seria I s-au mai înregistrat următoarele rezultate: CF Brăila - Dinamo II Bucureşti 3-0, CSM Unirea Slobozia - ACS Buftea 0-0.

În Seria a II-a, s-au disputat următoarele meciuri: FC Bihor Oradea - FC UTA Arad 2-3, FC Maramureş Universitar Baia Mare - ACS Poli Timişoara 1-1, FC Argeş Piteşti - Alro Slatina 0-6 şi CSM Râmnicu Vâlcea - Damila Măciuca 1-0. În urma acestor rezultate, au promovat în prima ligă Corona Braşov şi ACS Poli Timişoara. Partida FCM Târgu Mureş - Corona Braşov va avea loc vineri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici