Scoţienii au vândut aproape toate biletele la meciul Iverness - Astra

Peste 6.000 de bilete au fost vândute până marţi la meciul Iverness - Astra Giurgiu, din manşa întâi a turului al doilea preliminar al Ligii Europa, care va avea loc pe Caledonian Stadium, o arenă cu aproximativ 7.500 de locuri, informează presa engleză.

363 afișări
Imaginea articolului Scoţienii au vândut aproape toate biletele la meciul Iverness - Astra

Scoţienii au vândut aproape toate biletele la meciul Iverness - Astra (Foto: Arhiva Mediafax Foto)

Manager John Hughes a făcut apel la fani să cumpere şi biletele rămase pentru a sprjini echipa scoţiană la debutul în cupele europene.

"Avem nevoie de un public numeros, ar fi un impuls masiv pentru jucători. Va arăta oamenilor despre ce este vorba, ce înseamnă Highlands (n.r. - regiunea a cărei capitală este Iverness). Este ceva istoric, unii dintre aceşti oameni vor spune «unde erai când a jucat prima oară Iverness în Europa?». Apoi ei pot spune că au fost acolo. Avem nevoie de un stadion plin şi dacă suporterii se vor comporta cum au făut-o la Cupa Scoţiei, asta îi va ajuta din plin pe băieţi", a declarat Hughes.

În 2014/2015, Iverness a ajuns în finala Cupei Scoţiei după ce a eliminat pe Celtic Glasgow, scor 3-2 după prelungiri, în semifinale. În ultimul act, Iverness a dispus de Falkirk, cu scorul de 2-1, obţinând cel mai important trofeu din istoria clubului.

Meciul Inverness CT - Astra Giurgiu se va disputa, joi, de la ora 21.45, în prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Europa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici