Serena Williams a prins un hoţ care i-a furat telefonul mobil

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, numărul 1 mondial, a prins în urmă cu două zile un hoţ care i-a furat telefonul mobil la un restaurant, informează nytimes.com.

1017 afișări
Imaginea articolului Serena Williams a prins un hoţ care i-a furat telefonul mobil

Serena Williams a prins un hoţ care i-a furat telefonul mobil (Imagine: Mediafax Foto/AP)

Potrivit sursei citate, sportiva a povestit pe Facebook că se afla la restaurant împreună cu încă o persoană şi faptul că un bărbat a stat destul de mult timp în picioare a făcut-o să fie suspicioasă. Hoţul a profitat de un moment de neatenţie, a luat telefonul de pe scaun, unde îl lăsase Williams, şi a părăsit restaurantul.

Serena Williams a reacţionat imediat după ce şi-a dat seama că i-a fost furat telefonul. Ea a ieşit în fugă din restaurant pentru a-l prinde pe hoţ. "El a început să alerge, dar eram prea rapidă pentru el. L-am prins într-o clipită", a notat sportiva. "Cu un ton ameninţător, dar calm, l-am întrebat dacă nu cumva a luat «din greşeală» un telefon. S-a bâlbâit, probabil nu se aştepta să i se întâmple asta. S-a gândit şi până la urmă a spus că a luat alt telefon decât trebuia, din greşeală", a menţionat Williams.

Jucătoarea a adăugat că în momentul în care a revenit în restaurant a fost aplaudată de cei aflaţi acolo. "Am fost mândră. Le-am arătat bărbaţilor de acolo că fac faţă oricărui agresor. A fost o victorie pentru doamne. Să nu te fereşti să ai curaj în faţa oricărei provocări doar pentru că eşti o doamnă. Să nu fii o victimă, să fii o eroină!", a mai scris Serena Williams.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici