Simona Halep, felicitată de preşedintele WTA: Este o sportivă exemplară. Merită acest moment fantastic al carierei sale

Preşedintele Asociaţiei de Tenis Feminin (WTA), Steve Simon, a afirmat că Simona Halep este o sportivă exemplară şi merită să ocupe primul loc în clasamentul mondial.

1435 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, felicitată de preşedintele WTA:  Este o sportivă exemplară. Merită acest moment fantastic al carierei sale

Simona Halep, felicitată de preşedintele WTA: Este o sportivă exemplară. Merită acest moment fantastic al carierei sale

"Să ajungi numărul 1 mondial arată o dedicare şi o implicare incredibile şi aş vrea să o felicit pe Simona. Ea este o sportivă exemplară, atât în teren cât şi în afara lui, reuşind un sezon foarte bun. Merită acest moment fantastic al carierei sale", a declarat Simon, conform site-ului wtatennis.com.

Simona Halep a ajuns lider mondial după ce a învins-o pe Jenela Ostapenko (Letonia), în semifinalele turneului de la Beijing, şi va merge la Turneul Campioanelor din postura de număr 1 WTA.

Halep este prima jucătoare din România care ajunge pe primul loc WTA. La masculin, Ilie Năstase a fost primul lider mondial din istorie, în perioada 1973-1974. Năstase s-a menţinut pe primul loc în clasamentul ATP timp de 40 de săptămâni.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici