Simona Halep o va înfrunta în primul tur la US Open pe Kaia Kanepi/ Sorana Cîrstea va debuta împotriva lui Alison Riske

Rusoaica Anastasia Pavliucenkova este primul cap de serie care poate ieşi în calea liderului mondial, în turul trei. În optimi, Simona Halep va întâlni, cel mai probabil, una dintre surorile Williams, Venus şi Serena fiind trimise spre un posibil duel direct încă din turul 3.

871 afișări
Imaginea articolului Simona Halep o va înfrunta în primul tur la US Open pe Kaia Kanepi/ Sorana Cîrstea va debuta împotriva lui Alison Riske

Simona Halep o va înfrunta în primul tur la US Open pe Kaia Kanepi/ Sorana Cîrstea va debuta împotriva lui Alison Riske

Venus Williams are însă parte de un prim tur de coşmar, împotriva rusoaicei Svetlana Kuznetsova.

Sloane Stephens, Elina Svitolina şi Victoria Azarenka au fost repartizate pe aceeaşi jumătate de tablou cu Simona Halep, dar pe sfertul secund - fiind posibile adversare în semifinale pentru numărul unu mondial.

Pe jumătatea superioară de tablou a mai fost trimisă Irina Begu, care deschide contra americancei Jennifer Broady, dar şi Ana Bogdan, care va începe aventura de la New York împotriva unei sportive venite din calificări.

Posibilul traseu spre finală pentru Simona Halep:

Turul I - Kaia Kanepi (33 de ani, numărul 44 WTA)
Turul II - jucătoare din calificări/ Dalila Jakupovic (27 de ani, numărul 93 WTA)
Turul III - Anastasia Pavlyuchenkova [27] (27 de ani, numărul 27 WTA)
Optimi - Serena Williams [16] (36 de ani, numărul 26 WTA)
Sferturi - Garbine Muguruza [12] (24 de ani, numărul 12 WTA) / Karolina Pliskova [8] (26 de ani, numărul 8 WTA)
Semifinale - Sloane Stephens [3] (25 de ani, numărul 3 WTA) / Elina Svitolina [7] (23 de ani, numărul 7 WTA)
Finală - Angelique Kerber [4] (30 de ani , numărul 4 WTA) / Maria Sharapova [22] (31 de ani, numărul 21 WTA) / Caroline Wozniacki [2] (28 de ani, numărul 2 WTA)

Sorana Cîrstea va debuta împotriva lui Alison Riske

Pe jumătatea inferioară au poposit trei românce, simetric faţă de prima. Sorana Cîrstea a fost trimisă pe sfertul favoritei patru, Angelique Kerber, şi va debuta împotriva unei americance - Alison Riske.

Monica Niculescu îşi va afla prima adversară la capătul concursului de calificare, în timp ce Mihaela Buzărnescu, cap de serie 21, va juca împotriva unei sportive din Cehia, Marketa Vondrousova (102 WTA).

Turneul US Open se va desfăşura în perioada 27 august - 9 septembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici