NEWS ALERT   Surse: Starea lui Pele s-a agravat din cauza cancerului intestinal

  • Fostul fotbalist legendar în vârstă de 82 ani a fost mutat la secţia de "îngrijire paliativă" în Spitalul Albert Einstein din Sao Paulo pentru a primi îngrijiri.
  • Medicii opresc chimioterapia deoarece organismul său nu mai răspunde la ea în lupta împotriva cancerului de intestin şi sunt rezervaţi că va mai trăi.
  • Triplul câştigător al Cupei Mondiale a fost internat marţea trecută, suferind de "umflături generale" şi "insuficienţă cardiacă
  • Foşti şi actuali jucători i-au transmis lui Pele mesaje emoţionante în care îi urează sănătate
2272 afișări
Imaginea articolului Surse: Starea lui Pele s-a agravat din cauza cancerului intestinal

Hepta

Pele, fostul fotbalist brazilian a fost mutat la spital la secţia de îngrijiri paliative' şi 'nu mai răspunde la chimioterapie' în lupta sa împotriva cancerului intestinal.

Rapoartele din Brazilia au declarat că jucătorul în vârstă de 82 de ani, care a fost internat în spital săptămâna trecută, primeşte măsuri de ameliorare a durerii.

Daily Mail scrie că Pele se află în stadiul final al vieţii. 

Fostul său club de fotbal Santos, fostul său jucător brazilian Rivaldo şi atacantul internaţional francez Kylian Mbappe s-au numărat printre cei care au transmis pe Twitter urări de bine, alăturându-se fanilor din întreaga lume. 

El a fost internat marţi la Spitalul Albert Einstein din Sao Paulo, Brazilia, suferind de „inflamaţie” şi „insuficienţă cardiacă”.

Joi se specula că se afla într-o stare „stabilă” în spital, fiica sa Kely insistând că „nu există niciun motiv de alarmă”.

Cu toate acestea, un raport al Folha de Sao Paulo a transmis sâmbătă că Pele nu mai răspunde la tratamentul de chimioterapie la care a fost supus din septembrie anul trecut pentru a-şi trata cancerul intestinal.

Pele - al cărui nume complet este Edson Arantes do Nascimento - este considerat de mulţi suporteri şi analişti sportivi drept cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor.

A câştigat trei Cupe Mondiale cu Brazilia în 1958, 1962 şi 1970 şi a marcat 643 de goluri în 659 de meciuri oficiale pentru clubul brazilian Santos. A marcat de 77 de ori în 92 de meciuri pentru echipa naţională a ţării sale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici