Tătăruşanu a devenit jucătorul echipei Fiorentina (oficial)

Clubul Fiorentina a anunţat, luni, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile portarului Ciprian Tătăruşanu, care a jucat în ultimele sezoane la Steaua.

374 afișări
Imaginea articolului Tătăruşanu a devenit jucătorul echipei Fiorentina (oficial)

Ciprian Tătăruşanu efectuează vizita medicală la Fiorentina şi va semna un contract pe cinci sezoane (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Tătăruşanu este jucătorul Fiorentinei. ACF Fiorentina anunţă că l-a achiziţionat pe fotbalistul Ciprian Tătăruşanu", este anunţul de pe site-ul clubului italian.

Portarul român s-a declarat încântat de noul său contract. "Abia aştept să încep această nouă experienţă profesională. Mi-am dorit Fiorentina datorită obiectivelor ambiţioase ale clubului. O echipă care joacă cu plăcere, fani înflăcăraţi care sunt uniţi cu echipa şi oraşul, unul dintre cele mai frumoase şi leagănul artei italiene", a spus Tătăruşanu pentru violachannel.tv.

Portarul Ciprian Tătăruşanu, aflat la final de contract cu Steaua Bucureşti, a efectuat astăzi vizita medicală la echipa AC Fiorentina, el urmând să semneze un contract pe cinci sezoane, a anunţat, luni, pe site-ul său jurnalistul Gianluca Di Marzo, specialist în piaţa transferurilor din Italia.

Conform site-ului gianlucadimarzo.com, Ciprian Tătăruşanu se află de câteva zile la Florenţa, acolo unde a participat la nunta coechipierului său de la naţionala României, Vlad Chiricheş.

Tătăruşanu, în vârstă de 28 de ani, a fost legitimat la Steaua în perioada 2008-2014. Anterior, el a jucat la Gloria Bistriţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici