TOPUL fotbaliştilor cu cele mai mari venituri în acest sezon

Jucătorul formaţiei Paris Saint-Germain David Beckham se află în fruntea clasamentului fotbaliştilor cu cele mai mari venituri în sezonul 2012/13, cu 36 de milioane de euro, conform publicaţiei France Football de marţi.

437 afișări
Imaginea articolului TOPUL fotbaliştilor cu cele mai mari venituri în acest sezon

TOPUL fotbaliştilor cu cele mai mari venituri în acest sezon

"Becks" are un salariu anual de 1,7 milioane de euro (141.000 euro pe lună), prime de 1,3 milioane şi primeşte 33 de milioane de euro din contracte de publicitate şi alte parteneriate.

La 31 ianuarie, când a semnat contractul cu PSG, înţelegere valabilă până la finalul sezonului, fostul căpitan al echipei naţionale a Angliei a anunţat că salariul pe care urmează să-l încaseze va fi donat în scopuri caritabile.

Englezul de 37 de ani îl devansează pe cvadruplul câştigător al Balonului de Aur, argentinianul Lionel Messi, cu 35 de milioane de euro (12,5 milioane salariu anual, adică 1,04 pe lună, 500.000 de euro prime şi 22 de milioane din contracte şi parteneriate).

Locul trei în acest clasament este ocupat de atacantul portughez Cristiano Ronaldo de la Real Madrid, cu 30 de milioane de euro anual (13 milioane de euro salariu anual, adică 1,08 milioane pe lună, 500.000 de euro prime şi 16,5 milioane din contracte publicitare şi alte parteneriate).

La antrenori, liderul clasamentului este portughezul José Mourinho de la Real Madrid, cu venituri de 14 milioane de euro, urmat de Carlo Ancelotti (Paris Saint-Germain), cu 12 milioane de euro şi de Marcello Lippi (Guangzhou Evergrande), cu 11 milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici