Tsitsipas îl distruge pe Djokovic: „Şi-a făcut propriile reguli, făcându-ne să părem nişte proşti”

Grecul a lansat un atac vehement, în care îl face praf pe liderul mondial: „Majoritatea a respectat regulile pentru a fi aici, alţii au preferat să urmeze alte căi...”.

6795 afișări
Imaginea articolului Tsitsipas îl distruge pe Djokovic: „Şi-a făcut propriile reguli, făcându-ne să părem nişte proşti”

Tsitsipas îl distruge pe Djokovic: „Şi-a făcut propriile reguli, făcându-ne să părem proşti”

Pus la zid în circuit pentru pauzele lui nesfârşite la toaletă, jucătorul grec de tenis Stefanos Tsitsipas a fost apărat, în trecut, de Novak Djokovic. Acum, elenul se face purtătorul de cuvânt al colegilor dezamăgiţi de atitudinea lui „Nole”.

Respectivii, spre deosebire de numărul 1 mondial, au respectat regulile la literă, pentru a ajunge în Australia şi pentru a putea participa astfel la primul Grand Slam al sezonului.

La o televiziune indiană, grecul a fost foarte clar: „A jucat după regulile lui (n.r. - Djokovic). Şi a făcut ceea ce mulţi jucători nu au putut face, mai ales că ATP a anunţat criteriile”.

97 de jucători din primii 100 sunt vaccinaţi

Tsitsipas a mărit apoi doza de critici: „Nimeni nu s-a gândit că ar putea veni în Australia fără să se vaccineze şi fără să respecte protocoalele. Este nevoie de mult curaj să faci ceea ce a făcut el, riscând să nu poţi participa”.

Când a fost întrebat dacă „Nole” ar trebui să fie lăsat să joace la Australian Open, grecul a afirmat răspicat: „Există două puncte de vedere: pe de o parte, aproape toţi jucătorii sunt complet acoperiţi de vaccin şi au respectat regulile, pentru a juca turneul. Este însă altcineva care a preferat să-şi urmeze calea şi care îi face pe alţii să pară nişte proşti...”.

Conform celor mai recente date publicate de ATP, 97 de jucători din prima sută mondială sunt vaccinaţi. Francezul Herbert a declarat că mai degragă pune capăt carierei, decât să se vaccineze. Şi americanul Tennys Sandgren a renunţat să zboare în Australia, fidel principiilor sale. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici