Victor Becali: Turcia e mai bună ca noi. Olanda va decide ocupanta locului doi

Impresarul Victor Becali a declarat, marţi seară, după înfrângerea din meciul cu Turcia, scor 0-2, că elevii lui Fatih Terim sunt mai buni decât "tricolorii" şi a precizat că Olanda va decide ocupanta locului doi în grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014.

418 afișări
Imaginea articolului Victor Becali: Turcia e mai bună ca noi. Olanda va decide ocupanta locului doi

Victor Becali: Turcia e mai bună ca noi, Olanda va decide ocupanta locului doi (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax foto)

"Toată lumea se aştepta la mai mult, dar atât putem. Turcia e mai bună ca noi. Mulţi jucători români au evoluat foarte, foarte slab. Trebuie să fim corecţi, nu a fost ghinion, pentru că au ratat şi ei. Nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece. Olanda va decide ocupanta locul doi", a spus Victor Becali.

Fratele său, Ioan Becali, consideră că "tricolorii" s-au speriat de jucătorii turci: "Turcii au fost mai buni, mai proaspeţi, dar cred că rămânem şi noi în cărţi. Din păcate, Pintilii şi Hoban la mijloc parcă erau din altă lume, de la altă echipă, numai de la a noastră nu. Foarte mult s-a simţit absenţa lui Bourceanu şi lipsa de formă a lui Marica. Stancu a fost singurul care s-a luptat. Pentru restul a fost foarte greu. Şi Chiricheş a făcut greşeli nepermise pentru el. Probabil am intrat cu gândul de 0-0 şi nu să îi speriem. Până la urmă ne-au speriat ei, iar acum stăm la mâna olandezilor. Suporterii la noi după o victorie cer cerul, iar după o înfrângere infernul. Suntem acolo cu şanse, dacă începem să strigăm demisia mai bine ne facem valiza şi plecăm acasă".

Echipa naţională a României a fost învinsă, marţi, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0 (1-0), de reprezentativa Turciei, într-un meci din grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014. Golurile au fost marcate de Burak Yilmaz '22 şi Mevlut Erdinc '90+5.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici