Sebastian Ghiţă: Am fost invitat de către Gabriel Oprea la el acasă în seara alegerilor din 2009

Sebastian Ghiţă a declarat duminică seara, la Antena 3, că a fost invitat de către Gabriel Oprea la acesta acasă, omul de afaceri precizând însă că nu a mers deoarece a participat la alt eveniment privat.

2184 afișări
Imaginea articolului Sebastian Ghiţă: Am fost invitat de către Gabriel Oprea la el acasă în seara alegerilor din 2009

Sebastian Ghiţă: Am fost invitat de către Gabriel Oprea la el acasă în seara alegerilor din 2009

"Probabil că aş fi fost şi eu acolo, dar eram la un eveniment privat. Da, am fost invitat. Gabriel Oprea m-a invitat că era casa dânsului", a declarat Sebastian Ghiţă, la Antena 3.

Jurnalistul Dan Andronic a publicat un articol în care susţinea că în seara celui de al doilea tur al alegerilor prezidenţiale din 2009 a mers la locuinţa lui Gabriel Oprea, în calitate de consultant politic, unde se aflau, printre alţii, George Maior, şef al SRI la momentul respectiv, Florian Coldea, prim-adjunct al directorului SRI, şi Laura Codruţa Kovesi, la momentul acela procuror general al României. Dan Andronic scria că Florian Coldea şi Laura Codruţa Kovesi erau preocupaţi, în seara alegerilor, de victoria lui Traian Băsescu. Ulterior a fost demarată o comisie de anchetă parlamentară.

Plenul reunit al Parlamentului va dezbate, luni, raportul Comisiei parlamentare de anchetă cu privire la alegerile prezidenţiale din 2009, iar după dezbatere, parlamentarii vor vota o hotărâre de aprobare a raportului, cu concluziile adoptate de comisie şi propunerile formulate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici