Traian Băsescu: De ce nu apelează Firea la asistaţii social miluiţi lunar cu alimente şi bani de la stat?

Preşedintele PMP Traian Băsescu a spus miercuri că primarul Capitalei, Gabriela Firea, ar trebui să apeleze pentru deszăpezirea trotuarelor şi a străzilor secundare la asistaţii social, "votanţii cu sânge albaştru ai PSD", nu la sportivi, jandarmi sau deţinuţi.

5306 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu: De ce nu apelează Firea la asistaţii social miluiţi lunar cu alimente şi bani de la stat?

Traian Băsescu: De ce nu apelează Firea la asistaţii social miluiţi lunar cu alimente şi bani de la stat? (Imagine: Andreea Alexandru / Mediafax Arhiva Foto)

"Dar asistaţii social? Doamna Primar General Gabriela Firea a apelat la cîţiva puşcăriaşi, jandarmi, sportivi şi militari pentru deszăpezirea trotuarelor şi a străzilor secundare. În regulă. Dar oare de ce nu apelează Doamna Firea la miile de asistaţi sociali pe care primăriile de sector îi miluiesc lunar cu alimente şi sume de la bugetul statului? Sau aceştia sunt votanţii cu sânge albastru ai PSD care nu trebuie deranjaţi?", scrie Băsescu pe Facebook.

Traian Băsescu a mai spus că deszăpezirea se face nu doar "dând din gură", ci şi din lopată.

"Oricum, deszăpezirea trotuarelor şi a străzilor secundare doar dând din gură nu se poate. Trebuie dat şi din lopată", a conchis Traian Băsescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici