VIDEO Coliziune uşoară între avioane militare de gabarit mare în timpul unui miting aviatic de Ziua Israelului

Două avioane de transport ale Forţelor Aeriene israeliene s-au apropiat periculos unul de celălalt în timpul mitingului aviatic organizat cu ocazia Zilei Independenţei Israelului, aeronavele având urme de coliziune uşoară pe aripi, afirmă surse citate de site-ul YnetNews.com.

5907 afișări
Imaginea articolului VIDEO Coliziune uşoară între avioane militare de gabarit mare în timpul unui miting aviatic de Ziua Israelului

Coliziune uşoară între avioane militare mari în timpul unui miting aviatic de Ziua Israelului

Cele două avioane militare de tip Samson au intrat în coliziune uşoară în timpul mitingului aviatic organizat cu ocazia Zilei Independenţei Israelului, celebrată marţi. Imediat după aterizare, pe aripile celor două aeronave au fost depistate urmele coliziunii.

"În cursul survolului protocolar organizat de Ziua Independenţei, două avioane de transport de gabarit mare s-au atins. Nu au existat riscuri privind pierderi de vieţe omeneşti; incidentul este investigat", a transmis miercuri armata israeliană.

În afară de cele două avioane Samson, la mitingul aviatic din Israel au participat aparate Beechcraft King Air (Tzofit), Gulfstream G550 (Shavit & Eitam), aeronave de realimentare Boeing 707 Reem, precum şi avioane de vânătoare F-15, F-16 şi F-35.


Video by JerusalemOnline

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici