Ce a vrut să spună? Prima Doamnă a SUA a dat like unui tweet în care zâmbetul său se transformă în grimasă

Contul de Twitter al Primei Doamne a SUA, Melania Trump, a dat like unui tweet care o înfăţişa pe aceasta în timpul depunerii jurământului soţului său, mai exact în momentul în care zâmbetul Melaniei se transformă în grimasă, potrivit The Independent.

2559 afișări
Imaginea articolului Ce a vrut să spună? Prima Doamnă a SUA a dat like unui tweet în care zâmbetul său se transformă în grimasă

Întâmplare bizară pe contul de Twitter al Primei Doamne a SUA, Melania Trump

Contul @MELANIATRUMP a dat „like” pentru un scurt moment tweet-ului în care scria "Se pare că singurul #Zid construit de @realDonaldTrump este cel dintre el şi Prima Doamnă a SUA #Melania #trump".

Este al 2-lea tweet markat cu like din contul personal şi inactiv al Primei Doamne, deşi a fost îndepărtat o oră mai târziu, marţi.

Ultimul tweet de pe contul Primei Doamne a Statelor Unite a fost scris pe 8 noiembrie, 2016, ziua în care au avut loc alegerile prezidenţiale, şi a constat dintr-o imagine a ecusonului "Vote #TrumpPence16". Celălalt mesaj scris pe contul său, care a primit like, era un simplu "Hello Twitter!" în 2012.

Melania Trump mai are un cont oficial pe Twitter —@FLOTUS— condus de biroul său care îi promovează activitatea ca Primă Doamnă.

În timp ce preşedintele Trump are propriul său cont oficial de Twitter, @POTUS, el preferă să îl folosească ăe cel personal @realDonaldTrump pentru a difuza diferite informaţii.

Melania este cea de-a doua Primă Doamnă care s-a născut în afara SUA, devenind cetăţean american în 2006, acelaşi an în care a dat naştere fiului său şi al lui Donald Trump, barron. Ea a crescut într-un bloc comunist din orăşelul sloven Sevnica, iar părinţii săi erau muncitori la fabrică.

Melania Trump, Melanija Knavs anterior, a fost "descoperită" în 1987 de către renumitul fotograf Stane Jerko. Acesta a propulsat-o într-o carieră fulminantă de modeling, care a adus-o în cele din urmă pe Melania în SUA, în 1996.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici