Anunţul care ar putea zgudui piaţa criptomonedelor. Elon Musk: Poţi plăti cu Dogecoin

  • Elon Musk a spus că oamenii care au Dogecoin pot cumpăra diverse produse de la Tesla
  • CEO-ul Tesla sprijină din nou ideea de monede virtuale, după ce a vândut pe Bitcoin maşinile companiei sale
14093 afișări
Imaginea articolului Anunţul care ar putea zgudui piaţa criptomonedelor. Elon Musk: Poţi plăti cu Dogecoin
Elon Musk a declarat că compania sa va accepta Dogecoin, moneda virtuală pe care a mai laudat-o în trecut. În doar câteva minute, moneda a avut o creştere de 25%.
 
Produsele care vor putea fi cumpărate cu Dogecoin sunt centuri de siguranţă, machete ale maşinilor Tesla, ATV-ul pentru copii Cyberquad, şi Cyberwhistle, un fluier în forma Cybertruck.
 
Tesla a acceptat, vreme de două luni, plata în Bitcoin pentru achiziţionarea maşinilor sale, dar a renunţat la idee. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici