Pe lângă Tesla şi SpaceX, o altă companie deţinută de Elon Musk începe testele pentru un proiect inovator în Las Vegas

  • Pe lângă Tesla şi SpaceX, Elon Musk deţine şi The Boring Company care are un nou proiect
  • A creat un tunel sub Convention Center din Las Vegas şi a început testarea
  • Au fost folosite mai multe modele de Tesla, iar sistemul va fi disponibil din iunie
1914 afișări
Imaginea articolului Pe lângă Tesla şi SpaceX, o altă companie deţinută de Elon Musk începe testele pentru un proiect inovator în Las Vegas

Tunelul lui Musk din Las Vegas

Elon Musk este un om ocupat. Când nu are grijă de Tesla şi SpaceX, mai are alte companii care vor să inoveze. Una dintre ele este The Boring Company şi tocmai a testat un tunel special sub Las Vegas.
 
Tunelul este sub Convention Center din Las Vegas, iar oamenii au fost invitaţi la teste înainte de lansarea oficială din luna iunie. Pasagerii îşi aşteptau rândul şi se urcau într-o maşină Tesla care îi ducea la destinaţie fără ca ei să facă ceva. Sunt două tunele de câte 1.2 kilometri şi există trei opriri. Pe viitor, compania lui Musk vrea ca doritorii să comande maşini autonome cu ajutorul unei aplicaţii pe telefon. Au fost şi vloggeri cu 1 milion de fani la teste şi au fost impresionaţi de aventură.
 
„A fost distractiv. Timp de o oră am testat aceste maşini Tesla. De fapt, nu le testam, doar le conduceam. Nici măcar nu le conduceam, stăteam în ele şi eram conduşi dintr-o parte în alta. Urcam şi coboram din maşină încontinuu. Distractiv. A fost foarte cool că am putut să experimentăm aşa ceva”, spune Chrissy Ports-Tollison, youtuber.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici