Ochelarii inteligenţi care adăugă subtitrări la conversaţiile din viaţa reală. Aplicaţia este disponibilă în Google Play Store

  • O aplicaţie care poate transforma vorbirea în subtitrări şi traduce diferite limbi, afişând textul pe ochelarii inteligenţi, a fost lansată la nivel global.
  • XRai Glass funcţionează cu ochelarii inteligenţi şi foloseşte inteligenţa artificială pentru a adăuga subtitrări sau a traduce conversaţiile în timp real.
1574 afișări
Imaginea articolului Ochelarii inteligenţi care adăugă subtitrări la conversaţiile din viaţa reală. Aplicaţia este disponibilă în Google Play Store

Sursa foto: Twitter

XRAI Glass este acum disponibilă în Google Play Store şi, atunci când este utilizată împreună cu ochelarii inteligenţi Nreal, foloseşte inteligenţa artificială pentru a adăuga subtitrări la conversaţiile din viaţa reală în timp real pentru purtătorul de ochelari, pentru a-i ajuta pe cei care au pierderi de auz.
 
De asemenea, tehnologia poate traduce nouă dintre cele mai răspândite limbi din lume - engleză, mandarină, japoneză, spaniolă, franceză, portugheză, italiană şi germană - şi poate afişa textul pe ecrane mici încorporate în ochelarii inteligenţi, care sunt conectaţi la un smartphone, potrivit Independent.
 
XRAI Glass spune că tehnologia poate fi folosită şi pentru a reaminti conversaţii la cerere, purtătorii putând reda conversaţii care au avut loc anterior pentru a verifica de două ori detaliile.
 
Lansarea pe Google Play vine după o schemă pilot pentru acest software la începutul acestui an.
 
Dan Scarfe, fondatorul şi directorul executiv al XRAI Glass, a declarat: „Suntem încântaţi să anunţăm că XRAI Glass este acum disponibil la nivel mondial. Credem că această tehnologie inovatoare poate îmbunătăţi conexiunile pentru milioane de persoane cu pierderea auzului din întreaga lume”.
 
„Am lucrat îndeaproape cu diverşi parteneri, inclusiv cu DeafKidz International, şi direct cu persoane surde şi cu deficienţe de auz, pentru a testa acest produs şi am ascultat şi învăţat de la toţi aceştia pentru a crea ceva care să schimbe cu adevărat viaţa. Am fost încântaţi să fim, de asemenea, martori ai modului în care XRAI Glass poate ajuta mai multe persoane decât am crezut iniţial că este posibil, inclusiv persoane cu neurodiversitate care îngreunează înţelegerea vorbirii şi a sunetelor, posibilităţile celor pe care îi putem ajuta cu această tehnologie cresc pe zi ce trece”.
 
Tehnologia XRAI Glass este disponibilă prin intermediul unei serii de niveluri de abonament, inclusiv un nivel gratuit care oferă utilizatorilor transcriere nelimitată în limba engleză şi posibilitatea de a salva conversaţia de o zi.
 
Al doilea nivel, care costă 19.99 lire sterline pe lună, oferă transcriere nelimitată în nouă limbi, salvează conversaţiile timp de o lună şi identifică diferiţi vorbitori, în timp ce nivelul de top Ultimate vine, de asemenea, cu transcriere nelimitată, toate conversaţiile salvate pentru totdeauna şi acces la un asistent personal AI, pentru 49.99 lire sterline pe lună.
 
Steve Crump, fondator şi preşedinte al DeafKidz, a declarat: „Am înţeles: Software-ul XRAI Glass este o tehnologie de asistenţă care va face o diferenţă reală pentru persoanele surde şi, bineînţeles, pentru copiii surzi şi cu deficienţe de auz. Cred cu adevărat că va exista o marcă temporală pre-XRAI şi post-XRAI la care vom putea face referire în anii următori. Abia aştept să văd impactul pe care îl are asupra copiilor, şi a familiilor lor, din întreaga lume”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici