Studiu: iPhone-ul creşte cu 5% în dimensiuni în fiecare an. În ritmul acesta, în 2024, telefonul ar putea ajunge cât o sticlă de vin

  • Wrappz a făcut un studiu cu privire la creşterea dimensiunilor pentru iPhone
  • În ritmul acesta, în 2024, iPhone ar putea ajunge cât o sticlă de vin
  • Peste 20 de ani, iPhone ar putea depăşi dimensiunile unui MacBook
550 afișări
Imaginea articolului Studiu: iPhone-ul creşte cu 5% în dimensiuni în fiecare an. În ritmul acesta, în 2024, telefonul ar putea ajunge cât o sticlă de vin

iPhone cât sticla de vin; telefonul creşte cu 5% în dimensiuni în fiecare an

Ai văzut noile modele de iPhone şi poate ai remarcat că iPhone 12 Pro Max are diagonala de 6,7 inci, dublu faţă de dimensiunile primului iPhone.

Compania de accesorii de telefoane Wrappz a făcut un studiu şi a ajuns la concluzia că, din 2007, fiecare nou model de la Apple a fost mai mare cu 5% faţă de precedentul. Dacă ritmul de creştere se menţine, în 2024, iPhone ar putea fi cam cât o sticlă de vin. Sau, dacă vrei, cât primul model de telefon mobil, Motorola DynaTac. În 20 de ani, iPhone ar putea chiar depăşi dimensiunile unui MacBook, însă atunci, spun cei de la Wrappz, cred că ecranul va fi pliabil sau flexibil, va fi holografic şi telefonul fa fi controlat cu puterea gândului.

Şi nu sunt singurii care mergi din mare în mai mare. Şi Huawei a pornit de la 4,3 inci şi a ajuns la 6,6 inci. Samasung Galaxy a pornit de la 3.2 inci în 2009 şi a ajuns la 6,4 inci în prezent.

Problema e că într-un sondaj recent făcut de Android Authority, 75% dintre respondenţi au spus că telefoanele devin prea mari.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici