Waze: Noi opţiuni aduse de aplicaţia de trafic. Care este funcţia împrumutată de la Google Maps şi Apple Maps

  • Waze va oferi ghidarea pe benzi, opţiune pe care Google Maps şi Apple Maps o au deja
  • Vei primi propuneri de trasee realizate pe baza deplasărilor tale anterioare
  • Aplicaţia aduce două opţiuni pentru car-sharing şi integrare cu Google Assistant
2898 afișări
Imaginea articolului Waze: Noi opţiuni aduse de aplicaţia de trafic. Care este funcţia împrumutată de la Google Maps şi Apple Maps

FOTO: Profimedia

Prietenul tău din trafic de zi cu zi, Waze, a adăugat nişte funcţii suplimentare care să-ţi facă viaţa şi mai uşoară.

Una dintre ele este navigarea pe benzi, pe care şi Google Maps şi Apple Maps o au de ceva vreme, aşa că era timpul să o introducă şi Waze, ca să nu-ţi mai baţi capul cu intersecţiile dificile.

Pentru că Waze este un produs Google, vei putea raporta evenimentele prin Google Assistant, fără să iei mâinile de pe volan. Noile alerte vor fi mai vizibile, fără însă să încarce prea mult ecranul.

Folosind tehnologia predictivă, îţi va oferi trasee pe baza deplasărilor tale anterioare. Iar dacă te interesează să reduci numărul de maşini de pe stradă, noile opţiuni, Real-Time Rides şi Instant Book, te ajută să faci car-sharing. Un contract cu Amazon Music îţi va oferi muzica ta preferată fără să ieşi din aplicaţie.

Sigur, unele opţiuni vor fi lansate abia de luna viitoare, dar mai bine mai târziu decât niciodată.

Noam Bardin, CEO-ul Waze, spune că vrea să-ţi facă viaţa mai uşoară. „Din primele zile, până astăzi, suntem dedicaţi misiunii să ajutăm oamenii şi să le îmbunătăţim cea mai proastă parte a programului zilnic – traficul”, spune el. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici