Video Meteo #azi 10 iunie: Săptămâna debutează cu averse/ Regiunile în care sunt aşteptate descărcări electrice şi grindină

Săptămâna debutează cu ploi în vestul, nord-vestul şi centrul ţării dar şi în zonele de deal şi de munte. Aici se vor înregistra averse şi descărcări electrice şi izolat şi căderi de grindină.

1003 afișări

ÎN ŢARĂ

În restul ţării vremea va fi în general frumoasă cu cer variabil. Vântul va sufla cu intensificări în Moldova şi Dobrogea. Maxima zilei, mai ridicată decât normalul perioadei, va ajunge la 31 de grade Celsius în sudul ţării.

La noaptea mai sunt posibile ploi în centrul, vestul şi nord-vestul ţării. Pentru restul zonelor se anunţă o noapte cu cer variabil, mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Minimele termice se vor încadra între 9 şi 17 grade Celsius.

BUCUREŞTI

În Bucureşti vremea va fi frumoasă şi caldă azi. Cerul va fi variabil, noros spre seară, dar condiţiile de ploaie sunt reduse. Vântul va sufla slab şi moderat iar maxima zilei va ajunge la 29 de grade Celsius. Zilele următoare se vor menţine la fel de calde iar minimele termice se vor încadra între 13 şi 16 grade Celsius, uşor mai scăzute în zona preorăşenească.

LITORAL

Vreme frumoasă şi pe litoral azi. Cerul va fi mai mult senin iar vântul va sufla slab şi moderat. 24 de grade va fi temperatura maximă la Mamaia şi Eforie Sud şi 23 de grade la Costineşti şi Vama Veche. La noapte cerul va fi mai mult noros, iar minimele termice vor fi cuprinse între 14 şi 16 grade.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici