Video Meteo #azi 9 mai: Vremea continuă să se încălzească/ Averse şi descărcări electrice mai ales în vestul ţării

Vremea continuă să se încălzească azi. Cerul va fi variabil iar în nord, vest, centru şi la munte sunt prognozate averse şi descărcări electrice mai ales în orele amiezii şi spre seară, informează ANM.

544 afișări
ÎN BUCUREŞTI

Vremea va continua sã se încãlzeascã, dar valorile termice diurne vor rãmâne sub normele perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate seara şi noaptea, când vor fi averse, posibil însoţite de descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 19...20 de grade, iar cea minimã de 9...10 grade.

ÎN ŢARĂ

Vremea va continua sã se încãlzeascã în cea mai mare parte a ţãrii, dar valorile termice diurne vor fi în continuare mai scãzute decât normele perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate ziua în jumãtatea de vest a ţãrii şi vor fi averse, mai ales dupã-amiaza şi seara, în Banat, Crişana şi Maramureş şi pe arii restrânse în Oltenia şi Transilvania, iar în cursul nopţii în toate regiunile. Izolat, mai ales în vest, se vor înregistra cantitãţi de apã mai însemnate. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici