SOLIDARITATE   Video Adi Hădean te cheamă să găteşti pentru medici şi bătrâni: ”De fapt într-un soi de necaz suntem cu toţi”

  • Chef Adi Hădean a început o campanie umanitară, împreună cu DGASPC sector 6
  • Adrian Hădean găteşte zilnic, împreună cu voluntari, pentru medici şi pentru bătrâni
  • Chef Adi Hădean a oferit până acum peste 4.000 de porţii de mâncare
  • Poţi face donaţii sau te poţi implica şi tu pe platforma www.activsocial.ro
779 afișări

În aceste zile grele, singura salvare pentru noi toţi este SOLIDARITATEA. Şi sunt o mulţime de moduri în care oricine poate ajuta.

Uite, Chef Adrian Hădean a lansat proiectul „Solidar Social”, în parteneriat cu Direcţia de Asistenţă Socială a sectorului 6. El şi echipa lui gătesc în fiecare zi o masă caldă pentru medici şi pentru bătrânii care se află în izolare.

Chef Adrian Hădean: În realitate într-un soi de necaz suntem cu toţii acum doar că unii au nevoi mai acute decâ alţii. Până la urmă meseria noastră asta e să facem mâncare pentru alţii, acum chiar dacă nu facem mâncre în restaurante să o vindem şi facem într-o cantina socială şi o vindem, până la urmă actul în sine e acelaşi.Dacă vrei să te implici, dacă vrei să fii activ social poţi să fii active social fără mari probleme.

Această criză prin care trecem toţi i-a făcut pe oameni să îi respecte mai mult pe cei care gătesc şi livrează mâncare.

Chef Adrian Hădean: Nu mai suntem atât de intoleranţi, asta ar fi partea plină a paharului că începem să ne reconsiderăm atitudinea faţă de cei care ne fac un serviciu. 

Până acum, voluntarii au gătit şi au donat peste 4000 de porţii de mâncare. Toate au ajuns la personalul medical de la Institutul de Boli Infecţioase „Matei Balş” şi de la Spitalul Colentina, precum şi la bătrânii aflaţi în izolare, care sunt în evidenţa Direcţiei de Asistenţă Socială sector 6.

Alexandru Burcă, voluntar: Ajutăm şi noi cum putem medicii din prima linie ne dăm şi noi silinţa să îi ajutăm pe cei bătrâni şi pe toţi care au nevoie în momentele astea dificile. 

Alexandru Giurcan, voluntar: Astăzi suntem în bucătărie şi facem ce ştim mai bine pentru ca toată lumea să se simtă mai puţin singură şi să fie bine.

Şi tu te poţi implica. Pe site-ul campaniei www.activsocial.ro poţi să te înscrii ca voluntar şi să găteşti, poţi dona alimente sau bani. Campania va dura atât timp cât e nevoie şi orice ajutor este binevenit.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici