Video Încă un deces în România din cauza coronavirusului. Bilanţul urcă la 8 persoane care au murit | VIDEO

  • Un bărbat de 70 de ani internat la Spitalul de Boli Infecţioase din Craiova este cea de-a 8-a victimă a coronavirusului din România
  • El s-a întors din Italia pe 7 martie şi a fost internat în spital pe 19 martie cu insuficienţă respiratorie
  • Pacientul suferea de boli preexistente şi avea obezitate grad II
12781 afișări
Al optulea deces din cauza coronaviruslui s-a întregistrat marţi în România, fiind vorba de un bărbat de 70 de ani din Craiova.
 
Potrivit autorităţilor, este vorba despre un bărbat în vârstă de 70 ani, internat la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Craiova, confirmat pozitiv în 19 martie.
 
Bărbatul a revenit în ţară în 7 martie din Italia, împreună cu fiica sa, aflată în autoizolare.
 
Bărbatul a fost internat pe data de 19 martie la Craiova cu insuficienţă respiratorie, fiind dus pe secţia ATI a spitalului.
 
Acesta suferea de boli preexistente pentru care urma tratament cu insulină.
 
De asemenea, pacientul avea obezitate grad II.
 
Primul deces din România al unui pacient infectat cu noul coronavirus a fost anunţat duminică, 22 martie, de Grupul de Comunicare Strategică, fiind vorba despre un bărbat de 67 de ani confirmat în 18 martie cu Covid-19 la Unitatea de primi Urgenţe a Spitalului Filiaşi. Acesta suferea de cancer în fază terminală.
 
Următoarele victime:
 
- un bărbat de 74 de ani internat la Spitalul Universitar din Bucureşti, care suferea şi de o boală cronică preexistentă
 
- un bărbat în vârstă de 70 de ani - om de afaceri, patron al unui complex comercial şi al echipei de volei feminin, dar şi fost viceprimar al oraşului Piatra-Neamţ - internat în Spitalul Judeţean Piatra Neamţ, confirmat pozitiv în data de 19 martie 2020 şi transferat la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi în data de 20 martie, tot cu afecţiuni cronice preexistente (diabet, hipertensiune arterială)
 
- o femeie de 72 de ani internată în Spitalul Judeţean Suceava, cu afecţiuni asociate cronice (diabet, boli cardiovasculare)
 
- un bărbat de 71 ani din Suceava, internat la Spitalul Judeţean Suceava
 
- un bărbat de 64 de ani din Arad, internat din data de 20 martie
 
- un bărbat în vârstă de 65 ani, internat la Spitalul Universitar Bucureşti, confirmat pozitiv în data de 21 martie.

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici