Solidaritate  Video Din carantină, peste 150 de oameni cer ajutor. Nimeni nu i-a testat preţ de câteva zile / Reacţia autorităţilor

  • Oamenii aflaţi în centrele de carantină din Maramureş cer să fie testaţi pentru coronavirus
  • Peste 150 de români, întorşi recent din Italia, transmit un mesaj în versuri către autorităţi
  • Oamenii au primit asigurări că, la ieşirea din carantină, vor fi toţi testaţi pentru coronavirus
3427 afișări

Peste 150 de maramureşeni sunt acum în carantină în Borşa. S-au întors în urmă cu câteva zile din Italia şi de atunci nimeni nu i-a testat pentru coronavirus. Oamenii nu ştiu dacă sunt sau nu infectaţi, iar pentru asta cer ajutorul autorităţilor.

”Până în data de 20 martie DSP avea obligaţia de a face trei teste celor aflaţi în carantină, un test în primele zile după ce intra în carantină şi ultimele două teste în ultimele două zile carantină. După data de 20 nu s-au mai făcut teste, tot am sunat, la un moment dat ne-au spus nu mai avea voie să facem teste”, a declarat Sorin Timiş, primarul din Borşa.

În cele din urmă, solidaritatea a învins. Mesajul oamenilor a sensibilizat autorităţile, care au aprobat testarea tuturor persoanelor aflate în carantină în Maramureş.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici