Medicamentul pentru artrită care va fi folosit în China împotriva coronavirusului

Un medicament pentru tratamentul artritei va fi utilizat în China în cadrul unui studiu referitor la tratarea pacienţilor infectaţi cu noul coronavirus, a anunţat Comisia Naţională de Sănătate de la Beijing, citată de Reuters.

3896 afișări
Imaginea articolului Medicamentul pentru artrită care va fi folosit în China împotriva coronavirusului

Sursa: Profimedia Images

Medicamentul pentru tratarea artritei Actemra, produs de Roche, va fi folosit în China în cadrul unui studiu privind tratarea unor pacienţi infectaţi cu coronavirus.

Medicamentul ar putea avea efecte pozitive în cazul pacienţilor care au plămânii puternic afectaţi de coronavirus, prin reducerea inflamaţiei.

Momentan nu există niciun fel de studiu care să demonstreze că acest medicament este într-adevăr eficient în cazul pacienţilor infectaţi cu coronavirus. Actemra nu a fost aprobată momentan de către Administraţia Naţională a Medicamentului din China.

Cu peste 80.000 de cazuri de infectare şi aproape 3.000 de decese, China este ţara cea mai afectată de epidemia de coronavirus, boală pentru care nu există în prezent vaccinuri sau tratamente aprobate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici