Video Podul umilinţei la Cluj! Medicii, puşi să iasă pe geam şi să treacă pe un pod de lemn improvizat! / Explicaţia conducerii pentru noul ”concept” de circuit

  • Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Cluj a dat dispoziţie să se construiască o pasarelă de lemn pe post de circuit Covid 19
  • Medicii sunt nevoiţi să iasă pe geam şi să traverseze pe pasarela improvizată până la zona în care îşi schimbă hainele
  • Directorul Medical a explicat pentru Mediafax că modificarea este făcută pentru a asista pacienţii Covid, dacă va fi nevoie
6001 afișări

Dacă credeai că le ştiai pe toate legat de ceea ce ar trebui să însemne circuitele Covid 19 în spitale, priveşte aceste imagini.

Medicii de la Clinica Medicală 1  ar trebui să iasă pe geamul fostei camere de gardă unde conducerea spitalului a improvizat o pasarelă de lemn care duce spre un alt geam pe unde se presupune că ei ar trebui să coboare în siguranţă pentru a se schimba în hainele civile. Asta nu e tot!

Înainte să urce pe pasarelă medicii trebuie să facă un duş într-o baie aflată la câţiva paşi de această pasarelă, pentru a se decontamina.

Ce spune conducerea spitalului despre...noul concept de circuit făcut pentru cadrele medicale pentru a combate Covid 19?

„Tot ce s-a făcut ca modificare în Clădirea medicală 1 este pentru a asista Covid dacă va fi nevoie.”, a declarat conf.dr. Adela Golea, directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Cluj.

Deputatul Emanuel Ungureanu este cel care a filmat imaginile incredibile. El a atras atenţia de mai multe ori că această clădire veche de 100 de ani nu este potrivită să fie spital anti Covid 19.

Conform planului făcut de autorităţi, Clinica Medicală 1 a Spitalului Judeţean de Urgenţă Cluj este destinată tratării pacienţilor cu Covid 19.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici