Un ziar australian publică pagini în plus, pe fondul crizei de hârtie igienică

Un ziar australian a publicat pagini în plus ca o soluţie la criza de hârtie igienică provocată de spaima de noul coronavirus. Publicaţia NT News este cunoscută pentru umorul cu care abordează actualitatea presantă.

2714 afișări
Imaginea articolului Un ziar australian publică pagini în plus, pe fondul crizei de hârtie igienică

Un ziar australian publică pagini în plus, pe fondul crizei de hârtie igienică

Ziarul NT News a lansat o ediţie specială cu pagini în plus pe fondul crizei de hârtie igienică provocată de reacţia la epidemia cu noul coronavirus. Australienii şi-au promovat gluma cu simbolurile #ToiletPaperEmergency şi #ToiletPaperApocalypse.

Publicaţia NT News, din oraşul australian Darwin, a publicat un insert de opt pagini care pot fi tăiate în bucăţi de hârtie igienică.

Editorul publicaţiei a declarat, pentru Guardian Australia, că tirajul s-a vândut bine şi că „n-a fost o ediţie de rahat”. „Suntem un ziar cunoscut pentru faptul că înţelegem nevoile cititorilor”, a explicat jurnalistul.

Producătorii australieni de hârtie igienică au fost nevoiţi să se recunoască neputincioşi în faţa cererii generate de spaima publicului în faţa izbucnirii epidemiei cu noul coronavirus.

sursa foto: profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici