Video Lectura ne aduce mai aproape de celebrităţile de la Hollywood. Vedetele ne citesc online, într-o campanie cu scop caritabil

  • Deşi sunt izolaţi în case, celebrităţile nu vor să piardă legătura cu fanii lor
  • Sir Patrick Stewart, Jennifer Garner, Josh Gad şi Ellen DeGeneres s-au apucat de citit poveşti online
  • Vedetele pot fi urmărite citind online pe pagina Savewithstories de pe Instagram
209 afișări

Timpul petrecut acasă e un prilej excelent pentru lectură. Dar cum ar fi să-ţi citească actorii preferaţi de la Hollywood? Ei bine, asta se întâmplă deja. Ei nu vor să piardă legătura cu fanii şi orice formă de interacţiune e binevenită.

Sir Patrick Stewart îţi citeşte din Shakespeare. „Sonetul 1. Frumoasele fiinţe ne-or creşte bunăstarea, / Când n-o să moară fala întruchipării-n roze; / La fel ca desfrânatul, ar îmbrăca paloarea / Urmaşul său sensibil ce l-ar păstra în poze.”

Iar actorul Josh Gad, cunoscut pentru rolurile din filmele de comedie, s-a apucat de citit poveşti pentru copii. „Un loc în care păstăile se caţără, unde roşiile cresc mari, unde ceapa miroase frumos, iar porumbul este galben ca un soare într-o zi de vară este grădina lui Clamp. Fermierul Clamp.”

Jennifer Garner s-a alăturat unei campanii a organizaţiei Salvaţi Copiii şi citeşte fanilor poveşti online pe pagina de Instagram Save With Stories. Campania are un dublu rol - de a-i ajuta pe copii să îşi petreacă timpul acasă în mod util şi să strângă fonduri pentru micuţii nevoiaşi: A fost odată ca niciodată o mamă peşte şi cei trei copii ai ei Jim, Tim şi Kim. Şi mama le-a spus: “Este timpul ca fiecare dintre voi să facă o casă în adâncul mării”. 

Şi Ellen DeGeneres a spus “da” acestei iniţiative. „Ceea ce o să citesc astăzi este din cartea mea “Ellen DeGeneres Home”. Este o carte despre design. Nu e niciodată prea devreme să te gândeşti la design. Asta este despre casele în care am locuit şi vă spun despre ce am învăţat din fiecare. Aceasta e despre casa din Beverly Hills.”

Iată că internetul ne oferă o mulţime de soluţii pentru a ne petrece timpul cu folos în autoizolare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici