Video Pastila de Lectură, din prezentarea lui Sebastian Dobrincu: “De ce e bun stresul pentru tine şi cum să fii şi tu mai bun în condiţii de stres”

  • Sebastian Dobrincu îţi recomandă din autoizolare ”The Upside of Stress”, de Kelly McGonigal
  • Sebastian a plecat în 2015 în SUA şi este cunoscut ca fiind „Silicon Valley’s Youngest Self-Made Millionaire”
  • “Cartea pe care o recomand arată cum poţi transforma stresul în ceva pozitiv şi constructiv.”
  • ”The Upside of Stress” este un set de instrumente pentru a te îmbunătăţi prin înţelegere şi acceptare.”
  • Sebastian Dobrincu este antreprenor şi artist muzical stabilit în Los Angeles
  • A renunţat la Universitatea Stanford pentru a deveni business angel, speaker şi compozitor
1525 afișări

“De ce e bun stresul pentru tine şi cum să fii şi tu mai bun în condiţii de stres” descoperi azi la Pastila de Lectură, din prezentarea lui Sebastian Dobrincu, business angel-ul român stabilit la Los Angeles. El recomandă din autoizolare ”The Upside of Stress”, de Kelly McGonigal:

”Cred că cel mai important lucru este să găsim un echilibru în perioada asta şi vin spre voi cu o modalitate de a vă ajuta să găsiţi acel echilibru, cu o recomandare de carte pentru că lectura este un mod foarte bun de a ne umple timpul în perioada asta mai grea. Cartea pe care v-o recomand astăzi se numeşte ”The Upside of Stress” şi ne vorbeşte tocmai despre felul în care putem folosi stresul în moduri constructive. În general, stresul a căpătat o conotaţie negativă şi suntem îndrumaţi să îl evităm. Cartea arată că stresul este un lucru benefic în vieţile noastre şi că o viaţă lipsită de stres e o viaţă care a trecut pe lângă noi şi nu cred că ne dorim asta. Cartea o să vă explice cum în multe momente stresul ne poate ajuta să ne autodepăşim. Pe mine m-a ajutat foarte mult. Este a treia oară când citesc această carte. Aveţi şi varianta audio. O să vă captiveze cu siguranţă. Vă aştept feed-back-ul pe Instagram.”

Sebastian Dobrincu este un antreprenor şi artist muzical care locuieşte în Los Angeles, CA.

A ajuns în atenţia publicului internaţional şi din România ca fiind „Silicon Valley’s Youngest Self-Made Millionaire” şi  unul dintre „30 Under 30” de Forbes. Este şi un angel investitor, speaker şi compozitor.

A debutat în cariera muzicală în 2019 cu single-ul „On Your Mind”, o producţie la care a lucrat alături de Marius Moga şi Mark Azekko în studiourile DeMoga.

Sebastian Dobrincu s-a născut pe 30 august 1998 în România. S-a mutat în SUA la 17 ani pentru a-şi dezvolta afacerile. Ulterior a renunţat la Universitatea Stanford, după ce s-a mutat la Silicon Valley, unde a stabilit sediul companiei sale.

A lucrat cu clienţi, de la angajatori individuali la startup-uri şi corporaţii Fortune 500. În prezent este fondatorul şi CEO-ul Storyheap şi ajută startup-urile ca consilier. Investeşte activ în antreprenori. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici