Video Pastila de Lectură: Mimi îţi recomandă cartea care a ajutat-o să înţeleagă mai bine meditaţia: ”Pisica lui Dalai Lama”, de David Michie

  • Vloggeriţa Mimi îţi recomandă cartea ”Pisica lui Dalai Lama”, de David Michie
  • “Este scrisă din perspectiva acestei pisici care trăieşte împreună cu Dalai Lama.”
  • ”E cumva un observator din umbră al tuturor oamenilor şi întâmplărilor din mânăstire.”
  • “Cartea te învaţă să înţelegi meditaţia şi cum ar trebui să ai un stil de viaţă sănătos.”
  • Mimi este o vloggeriţă din noul val, având peste 1 milion de urmăritori pe Instagram
509 afișări

Pentru Pastila de lectură, Mimi îţi recomandă cartea care a ajutat-o să înţeleagă mai bine meditaţia: ”Pisica lui Dalai Lama”, de David Michie.

”Aş vrea să vă recomand una dintre cărţile mele preferate, «Pisica lui Dalai Lama sau puterea lui miau», de David Michie. Această carte este scrisă din perspectiva acestei pisici a lui Dalai Lama, care trăieşte împreună cu el şi doarme cu el în acelaşi pat. E cumva un observator din umbră al tuturor oamenilor şi întâmplărilor din mânăstire. În timp ce îl supraveghează pe Dalai Lama, această pisică învaţă de la el cum să mediteze şi cum să îşi aranjeze programul şi cumva te învaţă şi pe tine în timp ce citeşti cum ar trebui să ai un stil de viaţă sănătos. Dacă eşti chiar şi foarte puţin pasionat de spiritualitate sau interesat de meditaţie o să-ţi placă foarte mult cartea. Eu o recomand din tot sufletul şi pentru mine, această carte a apărut la momentul potrivit din viaţa mea când chiar aveam nevoie de o schimbare şi chiar aveam nevoie să înţeleg mai bine meditaţia şi cu ce mă ajută şi de ce aveam nevoie de ea în viaţa mea”, arată Mimi.                

Mimi este una dintre cele mai îndrăgite vloggeriţe din România, având peste 1 milion de urmăritori pe contul ei de Instagram. Îi place să se implice într-o multitudine de proiecte, iar între filmările şi activităţile din online, preferă să citească, preferatele ei fiind în special cărţile de dezvoltare personală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici