Video Thomas, câinele cu rânjet de om, a ajuns vedetă! Imaginile virale care au făcut înconjurul Internetului

  • Câinele care a furat proteza dentară a stăpânului său a ajuns vedetă pe internet
  • Imaginile au strâns în câteva zile aproape 2 milioane de vizualizări
  • Animalul are acum propriul său cont pe Instagram şi fani care îi urmăresc activitatea online
8415 afișări

Nu lăsa plictiseala să fie o problemă în izolare. Trateaz-o cu umor şi ai toate şasele să ajungi vedetă pe internet. Reţeta a funcţionat chiar şi pentru Thomas, un patruped pus pe şotii, din SUA. Câinele a furat din casă o proteză dentară de jucărie şi s-a afişat în faţa stăpânului cu noul său rânjet. Odată filmat şi pus pe internet, Thomas a reuşit să amuze o lume întreagă cu figura lui. Imaginile au strâns în câteva zile aproape 2 milioane de vizualizări.  

Aventurile lui Thomas au continuat pe Instagram. Câinele a primit propriul său cont şi a continuat să îşi facă fani. Unii comentatori au reacţionat susţinând că animalul ar trebui să protesteze.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici