Video Universitatea Dunărea de Jos din Galaţi, decorată cu un tricolor realizat din jocuri de lumini

Universitatea Dunărea de Jos din Galaţi a fost decorată, vineri seara, de Ziua Naţională, cu un tricolor realizat din jocuri de lumini. Zeci de gălăţeni au asistat la spectacolul realizat cu aparate laser, transmite corespondentul MEDIAFAX.

224 afișări

La lăsarea întunericului, pe sediul universităţii gălăţene s-a declanşat o explozie de lumină.

Cu ajutorul artei digitale, al multimediei şi al echipamentelor moderne, pe faţada clădirii a fost realizat un spectacol de lumini laser şi efecte 3D acompaniat de sonorizare.

Pe faţada clădirii a fost reprodus un mare steag tricolor, iar pe frontispiciu au apărut mesaje de felicitare şi informaţii despre Ziua Naţională.

”În seara aceasta, Universitatea Dunărea de Jos sărbătoreşte Ziua Naţională a Românei şi doreşte să ofere o lecţie de istorie comunităţii gălăţene. Cu ajutorul noi tehnologii de proiectare, grafică digitală şi lasere, proiectăm pe clădirea Universităţii, aşa cum se vede, etapa de unire a României de la 1 Decembrie”, a declarat şeful Biroului Comunicare din cadrul UDJ Galaţi, Elena Bujor.

Zeci de gălăţeni au fost atraşi de idee. Ei au venit la Universitate şi au fotografiat jocul de lumini.

”Foarte frumos spectacolul, am venit şi cu cel micuţ să-i arătăm cât de frumos este şi pare forte încântat. Nouă ne place, lui îi place pentru că este cu jocuri de lumini. Este felul nostru de a-l învăţa să spună <La mulţi ani România>”, au declarat doi tineri gălăţeni.

La Galaţi, manifestările dedicate Zilei Naţionale a Românei au mai inclus ceremonii militare şi religioase la Catedrală şi Prefectură, depuneri de coroane la Mausoleul Eroilor şi o paradă a militarilor în centrul oraşului.

Ziua se va încheia pe faleza superioară a Dunării, unde va avea loc un mare concert de muzică populară.

Citeşte şi: Proteste Bucureşti 3
Citeşte şi: Proteste Bucureşti 4

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici