Video Antreprenorii stau la coadă în ultima zi cu reduceri la impozitul pe profit

  • Antreprenorii îşi plătesc impozitele, astăzi, la sediul ANAF
  • E ultima zi în care beneficiezi de reducerea impozitului pe profit
  • Firmele mici şi mijlocii au primit o reducere de 10%
  • Companiile cu peste 250 de angajaţi au primit 5% reducere
304 afișări

Dacă ai o firmă puţine sunt ocaziile când eşti scutit de plata taxelor. Starea de urgenţă a venit, însă, cu un mic bonus: reducerea impozitului pe profit. Mai mulţi antreprenori au profitat de ocazie.

Românii au ieşit astăzi la sediile ANAF să-şi plătească cu discount impozitele, dar păstrează normele de distanţă dintre persoane. Dacă eşti antreprenor, atunci ştii că astăzi e ultima zi în care îţi poţi plăti cu reducere taxele cu o reducere de 5 sau chiar 10%. Marii contribuabili vor avea o bonificaţie de 5%. Reducerea se aplică dacă nu ai alte taxe sau impozite neachitate la timp.

Contribuabilii s-au echipat cu măşti şi mănuşi şi au venit la Fisc. Nu au uitat să respecte distanţarea socială.

„Online-ul nu merge întotdeauna. Şi sunt probleme şi-atunci suntem nevoiţi să facem cozi. Deci degeaba la televizor spun că au pus la punct toate modalităţile de a nu mai face cozi. Băncile au probleme, online-ul, toate au probleme. Sunt probleme cu declaraţiile online şi a trebuit să vin aici” spune un bărbat.

„E normal, trebuie să păstrăm distanţa”, comentează o femeie.

Suma rezultată din reducerea taxelor va trebui trecută în declaraţia cu obligaţiile către bugetul de stat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici