Video DECLARAŢIA ZILEI. ANAF: nu se mai consideră infracţiune dacă prejudiciul din evaziune e mai mic de 20.000 Euro

Rectificarea bugetară „este una pozitivă şi reprezintă o imagine foarte bună asupra modului în care am gestionat banii publici şi o bună evoluţie a economiei”, a declarat miercuri, la Guvern, ministrul Finanţelor, Anca Dragu, precizând că Legea salarizării bugetare va reveni viitorului Executiv.

2346 afișări

ANAF nu se mai consideră infracţiune dacă prejudiciul din evaziune e mai mic de 20.000 Euro.

 „Propunem ca pentru sume foarte mici (50.000 de lei), dacă sunt recuperate integral până la primul termen de judecată atunci dosarul se închide. Am costatat în practică faptul că peste 50% din dosare au prejudicii foarte mici, ceea ce înseamnă o ineficienţă mare pentru instituţiile care trebuie să combată evaziunea. România are cele mai mici venituri publice din UE”, a a declarat ministrul Finanţelor, Ana Dragu. 

Totodată, oficialul a mai anunţat că proiectul privind legea salarizării publice „nu va fi aprobat de actualul Guvern”.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici