Video Sfatul unui profesor de economie: „Faceţi-vă rezerve pentru ce va urma. Criza din SUA se va răsfrânge şi asupra României”

  • Efectele negative din SUA se vor amplifica în viitor
  • România se numără printre ţările care vor fi afectate
  • Antreprenorii trebuie să înveţe să-şi păzească afacerile
31178 afișări

Efectele a ceea ce se întâmplă în SUA la momentul actual au început deja să se vadă în economia românească. Pe plan internaţional condiţiile de finanţare au început să se deterioreze, spun specialiştii. Impactul în plan economic va fi substanţial şi negativ.

Dacă eşti antreprenor, trebuie să fii atent la tot ce se întâmplă în jur, să îţi identifici punctele slabe pe care să le protejezi.

OVIDIU NICOLESCU, profesor de economie şi preşedintele Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România: „Fiecare întreprinzător se recomandă să-şi facă o diagnosticare a activităţii, identificându-şi cele mai importante 2-3 puncte forte pe care le au, pe care să încerce să le amplifice.  Întotdeauna când eşti într-o criză trebuie să-ţi cauţi să-ţi faci rezerve, rezerve de lichidităţi, să ţii cheltuielile la un nivel cât mai redus. Să amplifici sfera relaţiilor atât cu furnizorii, cât şi cu clienţii.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici