Angela Merkel va avea PRIMA VIZITĂ oficială în Statele Unite de la învestirea lui Donald Trump

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, va efectua o vizită oficială la Washington pe 14 martie, unde se va întâlni pentru prima dată cu preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, afirmă surse oficiale americane, citate de site-ul agenţiei Reuters.

760 afișări
Imaginea articolului Angela Merkel va avea PRIMA VIZITĂ oficială în Statele Unite de la învestirea lui Donald Trump

Angela Merkel va efectua o vizită oficială în SUA pe 14 martie, pentru o întrevedere cu Donald Trump (Imagine: AFP/ Arhiva Mediafax Foto)

După difuzarea informaţiilor, purtătorul de cuvânt al Guvernului federal de la Berlin, Steffen Seibert, a declarat, potrivit revistei Bild: "Nu negăm acest lucru".

Aceasta ar urma să fie prima întrevedere oficială a Angelei Merkel cu noul preşedinte al Statelor Unite, Donald Trump. Pe 28 ianuarie, cei doi lideri au avut prima discuţie telefonică.

În campania electorală, Donald Trump a criticat de mai multe ori politicile favorabile imigraţiei ale Guvernului condus de Angela Merkel.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici