Video Atac armat în Tel Aviv. Cel puţin doi oameni au murit

Cel puţin două persoane au murit şi patru au fost grav rănite într-un atac armat produs joi în centrul oraşului Tel Aviv, cel mai recent din mai multe atacuri în care au fost ucise 13 persoane în ultima lună, relatează Reuters.

1127 afișări

UPDATE. Bilanţ provizoriu: 2 morţi, 3 răniţi grav, 15 răniţi

UPDATE 22:46 Unitatea specială de poliţie Yamam din Tel Aviv patrulează în căutarea a mai multor potenţiali terorişti. În atacul de joi seara au fost împuşcate 10 persoane: două au murit, iar 8 sunt rănite.

Un oficial al unui spital israelian a declarat că două persoane au fost ucise. Serviciul de ambulanţă Magen David Adom a declarat că a transportat la spital şase persoane cu răni grave.

Poliţia, care îl caută pe atacator, le-a spus locuitorilor să rămână în casă.

"Un terorist a deschis focul de la mică distanţă şi apoi a fugit pe jos. Mai multe persoane sunt rănite", a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei, Eli Levy, la postul de televiziune Canal 13. "Nu vă părăsiţi casele. Nu scoateţi capul pe fereastră. Nu vă apropiaţi de balcoane", a spus el.

Imaginile de televiziune au arătat ofiţeri înarmaţi alergând pe strada Dizengoff, o stradă comercială importantă, şi pe străzi secundare mai mici, încercând să dea de urma atacatorului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici