Autobuz ce transporta jurnalişti la Jocurile Olimpide de la Rio, atacat cu gloanţe sau pietre

Un autobuz care transporta jurnalişti acreditaţi la Jocurile Olimpide de la Rio a fost atacat marţi seara de gloanţe sau pietre, iar două dintre geamurile sale s-au spart, a afirmat un jurnalist argentinian care se afla la bordul vehiculului, relatează Le Figaro online.

1493 afișări
Imaginea articolului Autobuz ce transporta jurnalişti la Jocurile Olimpide de la Rio, atacat cu gloanţe sau pietre

Autobuz ce transporta jurnalişti la Jocurile Olimpide de la Rio, atacat cu gloanţe sau pietre

"Am auzit zgomote pe partea dreaptă a autobuzului, două ferestre s-au spart. Un jurnalist din Belarus a fost rănit la mână de cioburi", a declarat Gaston Sainz, jurnalist al cotidianului argentinian La Nacion. "Nu ştim dacă erau gloanţe sau pietre", a adăugat el.

"Ne-am aruncat la pământ şi după doi kilometri a ajuns poliţia şi am fost escortaţi până la centrul media al Jocurilor". Atacul a avut loc în jurul orei locale 20.00, în apropiere de un cartier renumit pentru violenţe din Rio de Janeiro.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici