Benzina va fi raţionalizată la New York, la zece zile de la trecerea uraganului Sandy

Primarul oraşului New York, Michael Bloomberg, a anunţat joi măsuri de raţionalizare a benzinei la pompă, din cauza dificultăţilor care persistă la zece zile după trecerea uraganului Sandy.

188 afișări
Imaginea articolului Benzina va fi raţionalizată la New York, la zece zile de la trecerea uraganului Sandy

Benzina va fi raţionalizată la New York, la zece zile de la trecerea uraganului Sandy (Imagine: AFP - MediafaxFoto)

Începând de vineri dimineaţă, maşinile cu plăcuţe de înmatriculare care se termină cu număr impar se vor putea aproviziona în zilele impare, iar cele care se termină cu număr par în zilele pare, a declarat el într-o conferinţă de presă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici