Video Când vom avea un vaccin împotriva coronavirusului? Previziunea sumbră a lui Bill Gates

  • Mai avem de aşteptat până la apariţia unui vaccin împotriva coronavirusului.
  • Bill Gates crede că serul imunizator va putea fi produs abia într-un an sau doi.
  • Pandemia de coronavirus a făcut până acum peste 212.000 de morţi, iar numărul infectărilor a depăşit 3 milioane.
1419 afișări

Dacă sperai că toamna aceasta ai putea să te vaccinezi împotriva coroanvirusului, mai ai de aşteptat. Bill Gates care a anunţat că va investi şi 250 de milioane de dolari pentru combaterea pandemie de coronavirus, spune că abia într-un an, chair doi, ar putea începe producţia în masa. Pentru a fi omologat un vaccin, trebuie să treacă prin mai multe etape, una dintre cele mai importante este aceea a depistării eventualelor efecte adverse pe care le-ar putea avea, potrivit CNN.

„Ideea să îl putem produce până la sfârşitul anului, depăşeşte ceea ce cred eu. Dacă toate ar merge perfect, am putea ajunge în faza de producţie într-un an. Am putea să nu reuşim asta. Poate să dureze şi doi ani. Sunt sute de eforturi. Ceea ce trebuie să facem este să le identificăm pe toate, să venim cu banii, şi să demarăm în forţă, construind linia de producţie între timp”, spune Bill Gates, cofondatorul Microsoft.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici