Coronavirus în lume LIVE UPDATE 11 octombrie: Donald Trump a ţinut primul discurs la Casa Albă după ieşirea din spital

  • Trump a declarat că nu mai ia tratament împotriva COVID-19 şi că se simte minunat. Nu a ratat însă ocazia de a-şi face puţină campanie.
  • Ministrul Inovaţiei şi al Tehnologiei a anunţat, vineri, că Ungaria va începe dezvoltarea propriei linii de Remdesivir, alături de compania farmaceutică Richter
475 afișări
Imaginea articolului Coronavirus în lume LIVE UPDATE 11 octombrie: Donald Trump a ţinut primul discurs la Casa Albă după ieşirea din spital

Coronavirus în lume LIVE UPDATE 10 octombrie: Donald Trump a ţinut primul discurs la Casa Albă după ieşirea din spital

Trump e din nou pe val.  Acesta a avut un discurs la Casa Albă, sâmbătă seara, prezidând pe balconul clădirii celor care au venit să îşi arate susţinerea faţă de el. Este prima dată când preşedintele american a susţinut o conferinţă de presă, ulterior infectării cu SARS-CoV-2. 
 

 

 
  • Riscul de a face o formă severă de COVID-19 depinde şi de tipul de astm 

 

 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici