"Crede cineva că numărul de morţi este cel real? Chiar credeţi?" Trump acuză faptul ca unele state ascund realitatea

  • SUA are 644.806 cazuri de pacienţi diagnosticaţi cu coronavirus şi 28.572 decese
  • Cea mai afectată ţară europeana, Italia, a declarat până acum 165.155 cazuri şi 21.645 decese
  • China, epicentul epidemiei de COVID-19, a declarat 82.341 cazuri şi 3.342 decese
6643 afișări
Imaginea articolului "Crede cineva că numărul de morţi este cel real? Chiar credeţi?" Trump acuză faptul ca unele state ascund realitatea

"Crede cineva că numărul de morţi este cel real? Chiar credeţi?" Trump acuză faptul ca unele state ascund realitatea

Donald Trump, preşedintele Statelor Unite ale Americii, este de părere că mai multe state ascund numărul real al morţilor din cauza coronavirusului. Într-o conferinţă de presă susţinută pe peluza din faţa Casei Albe, acesta a arătat cu degetul către China când a vorbit despre posibilitatea apariţiei virusului într-un laborator. Întrebat de jurnaliştii Daily Mail despre îngrijorările privind numărul foarte mare de decese înregistrat în SUA, Trump a lansat acuzaţii şi către alte ţări.
 
"Crede cineva că cifrele oferite de alte state sunt oneste?", a spus preşedintele american.
 
SUA, care reprezintă 4% din populaţia lumii, are 20% dintre cazurile de coronavirus înregistrate până în prezent.
 
"Credeţi că numerele din această ţară mare numită China... crede cineva?", a spus Trump.
 
Oficial, China a raportat până acum 82.295 cazuri şi 3.342 decese.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici